За два місяці на Донбасі загинули 11 українських військових

Опубліковано:
9 Березня, 2021

Унаслідок бойових дій на Донбасі від початку року і до 1 березня загинули 11 військових Збройних сил України, ще 37 – зазнали поранень.

З інших причин, окрім бойових, в зоні ООС загинули вісім українських військових. Такі дані навели Збройні сили України у відповідь на запит Радіо Свобода. Пише Правий Берег.

За час дії перемир’я, що набрало чинності 27 липня, загинули 15 військових, 58 – поранені. Небойових втрат у цей же період – 47, повідомляють ЗСУ. Там не уточнили, скільки з цих втрат складають загиблі, скільки – поранені.

За даними Збройних сил, у ході проведення спершу антитерористичної операції, згодом – ООС проти російських гібридних сил на Донбасі з 2014 року і до 1 березня 2021 року загинули 2675 українських військових, 10 188 – було поранено внаслідок бойових дій. Кількість небойових втрат – 1 175 осіб.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #донбас, #загинули, #Росія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: