В столиці буде “помаранчева” зона карантину протягом двох місяців

Опубліковано:
7 Березня, 2021

Київ залишиться в “помаранчевій” зоні карантину протягом двох місяців. І ця ситуація цілком закономірна. Про це заявив начальник головного управління Держспоживслужби в Києві Олег Рубан, повідомляє “Україна 24”.

Він зазначив, що потрапляння Києва в “помаранчеву” зону очікували ще тиждень тому.

“Ця ситуація прогнозована, ми чекали її тиждень тому. Ми будемо спостерігати помаранчеву зону найближчі два місяці в Києві. Ця ситуація цілком нормальна для киян і гостей столиці. Посилюється контроль над суб’єктами господарювання всіх сфер бізнесу, в тому числі розважальних центрів, фітнес-клубів, вузів”, – сказав Рубан.

Нагадаємо, у суботу Київ включили в “помаранчеву” зону карантину у зв’язку з перевищенням показника госпіталізацій – у столиці станом на 6 березня він становить 60,2 на 100 тисяч населення при нормі 60. Крім Києва у “помаранчевій” зоні знаходяться Вінницька, Донецька, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська і Хмельницька області.

У той же час, головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що в Києві немає причин вводити обмеження “червоної” зони. Поки столиця відповідає показникам “помаранчевої” зони карантину.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #київ, #коронавірус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: