Тетяна Ніколенко про нові грандіозні починання та уроки і досвід з 2020 року

Опубліковано:
6 Березня, 2021

Зазначимо, що наша бесіда відбулася ще до пропозиції, яку зробив Орест Тетяні, на відпочинку у Мексисі.  Вітаємо пару, бажаємо легкої підготовки до весілля та ще більше романтичних моментів у їхньому житті.

Таню, чим тобі запам’ятався 2020 рік?

Я мріяла мати свою медійну платформу, мріяла про свій простір, де б могла вільно висловлювати свою думку та життєві погляди. Так виник наш з Орестом медіасайт VIBEME, де розміщуються новини, цікаве про бізнес і шоу-бізнес в Україні, різні інтерв’ю і підбірки. Стараємося підтримувати український бізнес.

Усе життя я займалася івентами. Зустріч з Орестом підштовхнула мене до організації великого винного вечора, після якого я отримала чимало запитів від різних брендів з пропозиціями організувати й їм тематичну вечірку. Зараз це один із напрямків, в яких ми працюємо, тому цей рік найбільше запам’ятався мені тим, що я знайшла себе, знайшла справу до душі.

Я знайшла справжнє кохання. Ми закохалися з першої хвилини. Водночас цей рік був для мене дуже важким, адже я вперше зіштовхнулися з булінгом. Я ніколи не була тією людиною, котра когось скривдить, тому для мене ця ситуація була дуже болючою. У своєму блозі я намагаюся показати людям, що соціальні мережі можуть надихати, але також вони можуть і робити ось таке…

null

Чи зверталася ти за допомогою до психолога, щоб впоратися з проблемою?

Так, зверталася. Психолог, Орест, а також моя родина –  люди, які мене підтримали в першу чергу. Звичайно, родичі були в шоці від ситуації і розголосу, який вона набула, а я деякий період навіть боялася виходити з квартири. Мене впізнавали, фотографували і це було вкрай неприємно…

Як думаєш, стереотипність суспільства зіграла роль у вашій ситуації, інакше чому до вас була прикута така увага?

Для мене було важливо не приховувати наші стосунки, але я розуміла, що на тому етапі це було потрібно. Першою про наші відносини дізналася колишня дружина Ореста, тому я була впевнена, що все буде неконфліктно. Ми розмістили вперше наше спільне фото і отримали багато слів підтримки. Мої київські друзі і родина знали про наші стосунки ще публічного розголосу.

Чи підтримуєте зараз зв’язок з колишньою дружиною, адже вас поєднує Іван?

Звичайно, що ні! Орест спілкується з колишньою дружиною виключно по дитячих питаннях.    

А як щодо спільних друзів?

Це особистий вибір людини спілкуватися чи ні, тому ми перестали через це перейматися. У тій ситуації я повела себе достойно і не відчуваю ніякої провини. Наші люди завжди будуть разом з нами. 

Як стати цікавим блогером, справді експертом?

Якщо ви хочете власний експертний блог, то маєте добре володіти темою, бути фахівцем, мати великий досвід.Ви маєте дійсно хотіти ділитися своїми знаннями, постійно вдосконалюватися, і бути компетентними не тільки на словах.

Як блогеру не потонути в рутині?

На мою думку, «порожні» блоги, яким немає чого нести, крім хайпу, скоро зникнуть. Мені дуже подобається, що в Україні з’явився інститут репутації серед брендів. Моя порада починаючим блогером – шукайте свою унікальність і будьте в блозі такими, якими ви є насправді. Не потрібно думати, в першу чергу про те, скільки грошей принесе пост, забуваючи і нехтуючи тим, чим першочергово був блог, не перетворювати свій Instagram на склад реклами.

Як формується вартість реклами в блогера і чим це обумовлено?

Найперше залежить, яка це реклама. Наприклад, це може бути відео, зняте перед дзеркалом. У нас Орестом є свій продакшен – ціла команда, яка працює над створенням реклами, тому такий контакт не може коштувати дешево. Також слід звертати увагу на охоплення аудиторії: у блогу, на який підписано 150000 читачів, охоплення може бути більше, ніж у деяких блогерів з півмільйоном підписників. Якщо у блозі немає реклами сумнівних брендів чи виробників, до такого блогу є висока довіра.

null

– Ваш блог я б описала як свідомий, виважений, де немає хайпу на оголених сідницях чи грудях. Хто є вашими читачами?

Під постом, де я писала про особисті кордони, одна моя підписниця написала, що вам не задають нетактовних запитань, тому що таких людей тут немає, у вас своя аудиторія і я цілком погоджуюсь. Нехай зі мною будуть мої люди. 

Онлайн і офлайн бізнес. Серед ваших знайомих поруч з Інстаграмом більшість мають свій офлайн бізнес чи більше тих, хто займається суто розвитком Інстаграму?

У теперішньому світі дуже невигідно мати лише офлайн бізнес. Мені дуже шкода тих людей, в яких був тільки офлайн-бізнес і які фактично втратили роботу. Це одна з причин, чому ми на безкоштовній основі допомагаємо рекламою різними фондами та ініціативам. Для себе ми вирішили, що в такий складний час переходимо суто на онлайн-роботу. Зараз це стратегічно вигідно.

Тобто потрібно мати план і чітко слідувати йому, правильно?

Так, у мене є чітка стратегія, проте це не обмежує мене, прокинувшись вранці, поділитися своїми думками, враженнями. Навпаки, це класно. Емоції передають настрій, а я хочу, щоб мій блог надихав людей.

Скільки Stories потрібно знімати в день?

Коли є натхнення, тоді знімаю. Більше роблю наголос на якісний контент. Історія мого першого Stories взагалі смішна. Ми сиділи з Орестом на лавці в парку і я ледь не плакала, бо він змушував мене вийти в Stories і щось розказати. Після усього хейту, який мені довелось пережити, я була в певному психологічному ступорі. Власне, тому я й пішла на акторські курси. 

Ви з Орестом підписані тільки один на одного?

Так, адже це людина, яка мене найбільше надихає.

Якщо чоловік хоче вести блог, чи це нормально?

– Нормально займатися тим, що тобі приносить задоволення і не думати, що про тебе подумають інші. Якщо чоловіку подобається фотографуватися, то це о’кей, – нехай фотографується. У кожного є своє життя і право бути щасливим.

Як щодо твоєї позиції ведення блогу українською?

Якщо ти російськомовний блогер, тобі простіше набрати аудиторію, адже російською розмовляють й в інших країнах. Щодо того, що українська «не продає», – це неправда. Навпаки, українські бренди акцентують на тому, що хочуть співпрацювати саме з україномовними блогерами.

В мене є своя історія переходу на українську: коли я зустріла Ореста, то в один момент почала спілкуватися виключно українською, з першого дня, при чому до цього в мене вже були щонайменше чотири спроби перейти на українську. Я дуже хочу, щоб в майбутньому ми правильно підібрали школи і дитячі садки, де б акцент робився на українську мову і наші майбутні діти володіли нею на достойному рівні. 

Оскільки вже зайшла мова про дітей, до вас проходить Іван. Чи робиш ти йому зауваження, чи можеш його повчати?

Іван досить багато часу проводить з нами. Із самого початку ми встановили певні правила, які діють у нашому домі. Наприклад, коли приходиш з вулиці додому обов’язково маєш помити руки і в так далі. Я не повчаю його. Ми спілкуємося з позицій дружби. Він завжди може попросити у мене поради чи підтримки і я радо прийду на допомогу. У нас теплі, дружні стосунки.

Наскільки серйозно слід сприймати те, що показують в Instagram?

Все те, що показуємо ми з Орестом – правда. Деякі романтичні моменти ми залишаємо поза межами Instagram, бо хочемо залишити їх виключно для себе. Я ж не будую відносини заради Інстаграму. У мене є мої відносини, які я не проти інколи показувати в Інстаграм.

Які емоції викликало знайомство з родиною Ореста? І взагалі, як тобі Тернопіль?

Тернопіль зустрів максимально приємними емоціями. Рідні Ореста прийняли мене як свою, як рідну. Ольга Іванівна нещодавно сказала, що вона нарешті спокійна за Ореста. А Тернопіль – прекрасне місто з чудовою атмосферою.

Маленька Таня і Таня доросла. Чи здійснилося все те, про що мріяла?

В дитинстві я була дуже хороброю. Коли мене з першого разу не взяли в музичну школу, я багато і наполегливо займалася і наступного року мене прийняли. Коли я чогось хочу, то 100% досягну мети. В певний період життя я втратила цю впевненість. Напевно, через це мені і прилетів цей булінг… Та, переживши його, хоробра Таня повернулася. Які мрії здійснились?.. Найперше і найважливіше – я знайшла кохання, про яке завжди мріала.

У всьому, що я роблю, я знайшла себе.

Як вважаєш, сучасна жінка має бути сильною, самодостатньою і матеріально незалежною від чоловіка?

Є таке поняття – «екологічні стосунки», коли в парі люди залишаються особистостями, не маніпулюють одне одним і не намагаються привласнити партнера. Я вважаю, що всі питання потрібно проговорювати і про все домовлятися заздалегідь. Тоді все буде гаразд і в стосунках, і в бізнесі.

Чи будете заключати шлюбний контракт?

Точно ні. Я впевнена в Оресті. Ми ніколи не вчинимо одне з одним негідно.

Девіз, який супроводжує тебе по життю.

Ніяких обмежень. Всі обмеження лише в голові. Треба мріяти і робити.

Серіал, який відображає твій стиль життя чи сьогоднішні душевні переживання.

Особлива рекомендація – це серіал «Дівчата Гілмор», який мені дуже запам’ятався про відносини матері і доньки.  Не можу не згадати про «Аббатство Даунтаун» та «Бріджертони», які я взагалі передивилася за один день. Такі фільми мене надихають найбільше, тому інколи здається, що я народилася не в ту епоху.

Яким ти бачиш свій ідеальний ранок через п’ять років?

Ми з Орестом будемо одружені. У нас буде троє дітей і ми будемо жити, скоріш за все, в будинку. Будемо і далі продовжувати кар’єру у напрямку медіа. Я буду щасливою жінкою, мамою і підприємцем.

Спілкувалася Тетяна Шило

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Тетяна Ніколенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: