Жителька Тернопільщини у п’ятірці найрозумніших і найкрасивіших українок Америки

Опубліковано:
6 Березня, 2021

За результатами конкурсу Miss Ukraine Chicago-2020 мешканка Тернопільщини увійшла у п’ятірку найрозумніших і найкрасивіших українок Америки. Про це пише Теребовлянська газета “Воля”.

Саме Америка стала для Катерини Грод країною можливостей і здійснення бажань. Там вона почала писати пісні, займатися моделінгом. Зокрема дівчина брала участь у рекламній кампанії з продажу масок і різних дезінфікуючих засобів одного бренду. Тепер її фото і відео можна побачити на сайті «Амазон».

«Як і раніше, працюю у медичному офісі, але карантин допоміг знайти себе ще в одній справі: я почала вести свій подкаст «Дівчачі посиденьки» на Українському незалежному радіо. Було нудно сидіти вдома і я створила програму, на яку запрошую гостей – спеціалістів з різних сфер, намагаюся донести до слухачів різну корисну інформацію. Тішуся, коли отримую схвальні відгуки. Це надихає на нові творчі проєкти. Колись в дитинстві одним із моїх улюблених занять було сидіти перед дзеркалом і зачитувати програму 5- ти телепередач. У такі хвилини уявляла себе ведучою! І тому те, що я тепер працюю на радіо, ще й у прямому ефірі, і мене бачать до 4 тисяч людей, – це, я вважаю, здійснення моєї дитячої мрії», – зазначає Катерина Грод.

А ще однією мрією Каті з дитинства було потрапити на обкладинку журналу. І ця мрія також здійснилася недавно. Після шоу «Міс Елегантність», у якому брала участь дівчина, до неї підійшов журналіст видання «Реклама» і запропонував поспілкуватися. Невдовзі вийшло розлоге і цікаве інтерв’ю зі світлиною на першій сторінці.

Як додає Катерина, цьогоріч вона планує почати процес отримання громадянства, тому додому у Теребовлю, де живуть батьки, сестра і брат з сім’ями, вона не швидко потрапить.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Miss Ukraine Chicago-2020, #америка, #Катерина Грод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: