Смачно, корисно та недорого: у Тернополі презентували шкільне меню

Опубліковано:
5 Березня, 2021

Сьогодні, 5 березня, на базі Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі відбувся семінар-презентація «Використання сучасних технологій у процесі впровадження якісного та безпечного харчування в закладах освіти області». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Сьогодні ми зібрали керівників відділів освіти, для того, щоб вони побачили, що шкільне меню може бути якісним і смачним. І при цьому це не потребує багато коштів. У рамках семінару ми послухали не тільки теоретичну частину, де обговорили питання якісного харчування, а й побачили реалізацію п’ятиденного меню, яке є корисним та недороговартісним», – каже начальниця управління освіти і науки Ольга Хома.

Представники Національної асоціації громадського харчування презентували на практиці як скласти шкільне меню, яке з радістю будуть їсти діти. Учасники мали змогу обговорити стандарти шкільного харчування, обмінятися досвідом. На завершення семінару відбулася дегустація приготовленої їжі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: