Тернопільський футболіст може «вибити» донецький «Шахтар» з кубка України

Опубліковано:
4 Березня, 2021

Вчора, 3  березня, відбувся чвертьфінальний поєдинок кубка України між «Агробізнесом» з Волочиська (Хмельницька область) та грандом українського футболу – донецьким «Шахтарем». Сенсаційну перемогу здобула команда з Волочиська – 1:0, а переможний гол забивав вихованець тернопільського футболу Богдан Семенець. Про це повідомляє  Газета  1.

Нападник «Агробізнесу» Богдан Семенець вийшов на поля з лавки запасних на 81-й хвилині замінивши Сергія Петрова, а на 96-й хвилині в овертаймі забив єдиний і переможний гол, тим самим приніс своїй команді путівку до півфіналу кубка України. Цей гол наш земляк забив після передачі Ігоря Бойчука, який вивів на оперативний простір Семенця – форвард реалізував вихід віч-на-віч, пробивши повз кіпера «Шахтаря» Андрія П’ятова.

Фінальний матч кубка України заплановано провести у травні цього року в Тернополі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агробізнес, #Богдан Семенець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол, #шахтар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: