Ініціативи Тимошенко реально захищають людей, – експерт

Опубліковано:
4 Березня, 2021

Верховна Рада мусить підтримати ідею Юлії Тимошенко і невідкладно ухвалити законопроєкт «Батьківщини», покликаний захистити кожного українця від можливих негативних наслідків вакцинації від COVID-19.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише відомий політичний експерт Віталій Бала.

«Законопроєкт команди Тимошенко, яким передбачається відповідальність влади та компенсація громадянам, якщо будуть негативні наслідки, на мою думку, повинен бути підтриманий і проголосований у Верховній Раді найближчим часом», – наголошує аналітик.

Він зазначає, що чинна влада повністю провалила кампанію з вакцинації – не зуміла дістати кращі препарати та не організувала необхідний інформаційний супровід. У таких умовах уряд має взяти на себе всю повноту відповідальності, якщо вакцина не спрацює, і компенсувати людям завдану шкоду.

«Вакцинування є добровільним, тому виникає питання про відповідальність за негативні наслідки для здоров’я людей, які вакцинувались», – підсумовує Бала.

Нагадаємо, команда Юлії Тимошенко розробила законопроєкт про компенсацію людям у випадку отримання шкоди від вакцинації. Необхідність такої законодавчої ініціативи зумовлена, за словами лідерки «Батьківщини», сумнівами щодо якості закупленої українською владою вакцини – копії AstraZeneca, виготовленої в Індії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юлія тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: