У Чорткові виготовляють популярні радянські цукерки, які імпортують у 15 країн світу

Опубліковано:
4 Березня, 2021
Сьогодні чортківська фабрика експортує продукцію у різні куточки світу.

Найбільшими імпортерами чортківських солодощів є Німеччина, Польща, США, а також країни Прибалтики – Литва, Латвія, Естонія.

«Не одне покоління чортків’ян досі пам’ятає і неповторний смак знаменитих на весь колишній Радянський союз цукерок із місцевої кондитерської фабрики, і відчуття гордості, що продукт такої високої якості виготовляли у нашому рідному місті. Втім, ностальгувати за історією не варто, адже вже не один рік над відродженням кондитерської слави Чорткова працює компанія GOLSKI Sweet Company, продукція якої роз’їжджається по всьому світу – у понад 15 країн», – зазначили у Чортківській міській раді.

На фабриці є сучасне німецьке обладнання, якому немає аналогів в Україні. На виробництві дотримуються всіх останніх норм, аби відповідати стандартам Європейського Союзу. В Україні таких вимог наразі немає, але так як «Гольські» працюють переважно на експорт, то повинні підлаштовуватись під умови сучасного ринку.

«Ми хочемо не лише продавати на експорт, а й бути впізнаваними в Україні. Ми пройшли надзвичайно довгий шлях вдосконалення, ми сумлінно працювали над рецептурою, інвестували в обладнання, використовуємо лише найбільш якісні та найдорожчі інгредієнти – спеціальні жири, кокосову олію тощо. А нашому молочному трюфелю взагалі в Україні немає аналогів – це наша найбільша гордість. Зауважу, що ми ніколи не використовували пальмової олії, про яку в місті ходили чутки!», – розповіла власниця підприємця Олена Ярощук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цукерки, #Чортківський район
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: