Спортивний сезон ловлі риби з криги закрили на Тернопільському ставі чемпіонатом «Микулинецький бровар»

Опубліковано:
3 Березня, 2021

В останній день зими 28 лютого Тернопіль приймав рибалок-спортсменів. На кризі Тернопільського ставу відбувся чемпіонат з ловлі риби з криги, який організувала Тернопільська Обласна Федерація Риболовного Спорту – ТОФРС спільно з ТРГО “Громада рибалок Теребовлянщини” та громадської організації “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”“. Змагання “Відкритий чемпіонат Тернопільської області “Микулинецький бровар” з лову риби з криги на мормишку 2021″ відбулись в два тури протягом одного дня. На замерзлий став вийшли команди рибалок з Чернівців, Рівного, Івано-Франківська, Львова, з Тернополя тощо.

Про змагання розказує Роман Стрілецький, президент ТОФРС: “Участь у змаганнях прийняли 14 команд. У неділю були доволі складні умови, що вплинули на активність риби, але не завадили проведенню чемпіонату. Ми вдячні спортсменам, які приїхали на ці змагання, показали високу майстерність і цікаву спортивну боротьбу. Серед них були і молоді команди, які вперше долучились до змагань. На мою думку, для них це корисний досвід, якого не отримаєш на простій риболовлі.”

Всі учасники та переможці отримали подарунки від партнерів чемпіонату. Учасники відзначили високу професійність суддівської бригади ТОФРС, смачний обід від кухара Олександра Коржева, вдячні за організацію Сергію Копчаку, Ігору Музичка, президенту ТОФРС Роману Стрілецькому.

В особистому заліку переміг Костеняк Ярослав – “Буковина” Чернівці. У командному заліку першість за командою “Winter Star” РОФРС (Рівне).

“На цьому спортивний сезон ловлі риби з криги можна вважати завершеним, чекаємо відкритої води і до зустрічі на змаганнях!”, – завершили свій допис на сторінці ТОФРС у Фейсбуці тернопільскі рибалки.

Усього за день змагань було виловлена невелика кількість риби – до 50 кг, найбільша риба – лящ важила біля 700 гр. Найбільше виловили плотви.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риболовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #чемпіонат
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: