П’ять перемог здобули тернопільські спортсмени на змаганнях з фрі-файту у Збаражі

Опубліковано:
2 Березня, 2021

27 лютого у Збаражі відбулися змагання з фрі-файту серед команд та спортсменів з різних куточків України.

Кубок України з фрі-файту, присвячений пам’яті заслуженого майстра спорту України Ігоря Слюсарчука, на Тернопільщині відбувся всьоме. Починаючи з 2003 року його проводили в інших областях.

Цьогоріч у турнірі взяли участь близько 300 спортсменів зі всієї України, які змагались  у понад 30-ти вікових і вагових категоріях. Серед учасників – троє вихованців «Workout Hall». Хлопці займаються під керівництвом тренера ММА Теодора Аркуші кілька разів на тиждень. Спортсменам вдалося показати гідні результати, хоч виступали у фрі-файті вперше, зауважує тренер.

«За кожною перемогою стоїть наполеглива праця. Незважаючи на те, що хлопці вперше виступали в цьому напрямку, вони показали неймовірні результати. Продовжуватимемо тренуватися і скоро покажемо ще більші успіхи», – сказав Теодор Аркуша.

null

Троє спортсменів з Тернополя здобули першість у різних розділах. 18-річний Пахолюк Руслан займається 5 років, завжди виступав у грепплінгу, а це був його перший виступ у фрі-файті. Йому вдалося здобути І місце в розділі free fight real fight та І місце в розділі submission fight.

Щур Олег у свої 20 років також вперше виступив у фрі-файті. Раніше займався вільною боротьбою.  Цього разу хлопець здобув І місце в розділі free fight real fight.

Пшеничний Ігор, як і його ровесник Олег, завжди виступав лише у вільній боротьбі. На Кубку вперше спробував себе у фрі-файті. І доволі успішно. Адже виборов І місце в розділі free fight real fight та ІІІ місце в розділі submission fight.

Судили змагання експерти з усієї України. Головний суддя – з Миколаєва, також були представники з Києва, Тернополя та інших міст.

До слова, переможці змагань у своїх вікових категоріях отримають звання “Майстрів спорту”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Workout Hall, #ММА, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теодор аркуша, #тернопіль, #тернопільські новини, #фрі-файт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: