На Тернопільщині відновили виготовлення популярних радянських солодощів

Опубліковано:
2 Березня, 2021

Чортківські солодощі експортують по всьому світу. Зокрема до Німеччини, Польщі, США, а також країн Прибалтики – Литви, Латвії, Естонії.

«Ми хочемо не лише продавати на експорт, а й бути впізнаваними в Україні. Ми пройшли надзвичайно довгий шлях вдосконалення, ми сумлінно працювали над рецептурою, інвестували в обладнання, використовуємо лише якісні та найдорожчі інгредієнти – спеціальні жири, кокосову олію тощо. А нашому молочному трюфелю взагалі в Україні немає аналогів – це наша найбільша гордість», – зазначає власниця компанії Олена Ярощук.

Відтак на фабриці є сучасне німецьке обладнання, якому немає аналогів в Україні. На виробництві дотримуються усіх стандартів.

У планах компанія «GOLSKI Sweet Company» планує розширюватися та створювати нові робочі місця. А з нагоди відзначення 500-ліття Чорткова, яке відзначатимуть у 2022 році, планують створити лімітовану серію сувенірної кондитерської продукції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солодощі, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: