Втратили совість: скандальний експрокурор Тернопільщини оскаржувати своє звільнення

Опубліковано:
2 Березня, 2021

Експрокурор Тернопільщини Микола Петришин, який пропрацював на посаді один день, збирається оскаржувати своє звільнення. Про це повідомляє hromadske.

За словами Миколи Петришина, його ніхто не звільняв з прокуратури. Наразі він перебуває у відпустці та збирається оскаржувати рішення комісії. Також чоловік поділився власною історію подій, які стали резонансними.

Микола Петришин заявляє, що це була зовсім не вечірка, а «офіційний захід» з представлення його як керівника колективу. З його слів, цей захід був узгоджений з Офісом генерального прокурора.

«Версія про алкоголь та нецензурну лайку спростовується показаннями 12 (!) осіб, в тому числі і двома моїми заступниками, які підтверджують мої слова, відеоматеріалами, актом за участі 7 (!) осіб», — зазначив Петришин.

Він наголосив, що всі звинувачення ґрунтуються на поясненні двох «втративших совість та будь-які моральні принципи осіб», яким він перед цим відмовив у призначенні на посади своїх заступників.

Нагадаємо, що комісія прокурорів ухвалила рішення щодо необхідності звільнення з органів прокуратури експрокурора Тернопільської області Миколи Петришина.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Микола Петришин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокурор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: