На Тернопільщині стартує довгоочікуваний ремонт дороги М-12

Опубліковано:
2 Березня, 2021

Стартує довгоочікуваний ремонт дороги М-12 між Тернополем та Бережанами. Уже підписано договір з компанією Onur.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, ремонт автошляху М-12 є пріоритетом президентської програми, адже разом з автошляхом М-04 він утворить новий маршрут М-30, який «зшиє» Захід та Схід України.

«Ділянка майбутнього автошляху М-30 Стрий – Ізварине в Тернопільській області проходить від меж Івано-Франківщини та Хмельниччини через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її лагодили 2018 року. А от від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років. У 2021 році цей маршрут буде відновлено повністю. Більша частина, вищезгадані 47 км, за допомогою поточного середнього ремонту», – повідомляють в САД.

Ремонтні роботи стартують у другій половині березня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #Велике будівництво, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: