Юлія Тимошенко заявила, що вакцинація від коронавірусу в Україні відбувається жахливо

Опубліковано:
2 Березня, 2021

Юлія Тимошенко під час погоджувальної ради у парламенті в понеділок, 1 березня, заявила, що вакцинація в Україні відбувається жахливо. За її словами, так звана «медична реформа», започаткована за попередньої влади, фактично не дозволяє українцям лікуватися. Також ліквідована санітарно-епідеміологічна служба.

«Нині ми пожинаємо ці плоди, бачимо, як неправильно організована система охорони здоров’я в Україні», – заявила Юлія Тимошенко.  

Другою проблемою, на яку звернула увагу лідерка партії «Батьківщина» — якість вакцини.

«Ніхто не заперечує ефективність самої вакцинації. Але якість вакцини у цьому процесі є надзвичайно важливою», — наголосила Юлія Тимошенко.

25 лютого в Одеській інфекційній лікарні було провакциновано 40 медиків. Із них 22 — отримали вкрай важкі симптоми захворювання, зокрема, температуру понад 38 градусів. Юлія Тимошенко закликала парламент діяти негайно, а не спостерігати, чи бути обслуговуючим персоналом Офісу президента.

Тимошенко вимагає ставити питання до всіх відповідальних за вакцинацію: чому такі катастрофічні наслідки?

Лідерка партії «Батьківщина» обурена, що в Україні зірвали виробництво своє антиковідної вакцини і закупили неякісну, яку ніхто в світі купувати не хотів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юлія тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: