«Теплом зігріємо серця»: Тернополяни провели благодійну акцію

Опубліковано:
1 Березня, 2021

28 лютого для тернопільських дітей, чиї батьки брали участь в АТО/ООС, та дітей внутрішньо переміщених осіб Cпілка Української Молоді організувала щорічну благодійну акцію «Теплом зігріємо серця».

135 подарункових наборів для дітей передали, зокрема, ровесники з української діаспори. Вручали пакунки і солодощі маленьким тернополянам міський голова Сергій Надал спільно з волонтерами та активістами Спілки Української Молоді.

«Акцію «Теплом зігріємо серця» проводять уже сьомий рік поспіль учасники Спілки Української Молоді. Це одна із найбільших організацій з осередками у 12-ти країнах світу. Дуже символічно, що кожного року українці зі всього світу допомагають нашим дітям. Це символ нашої єдності, – зазначив Сергій Надал. – Дякую учасникам СУМу за вашу підтримку, організацію, волонтерство, громадську позицію, активну участь у житті міста. Через вас сьогодні передаю вітання вашим друзям з Америки, Канади,Німеччини, Великобританії, Бельгії  та всім діаспорянам з інших країн, хто долучився до цієї акції. Батьки-військовослужбовці є справжніми героями, ми пишаємося ними. Адже на їхньому прикладі будуть виховуватися наступні  покоління».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція «Теплом зігріємо серця», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: