3 головні ознаки того, що чоловік вас кохає

28.02.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Новини Тернопілля

Любов чоловіка виражається зовсім по-іншому, ніж жіноча любов. Жіноча любов беззаперечна, емоційна, добра і турботлива. Якщо жінка любить, вона буде присвячувати чоловікові всю себе, підтримувати, навіть якщо він нікчемний і зовсім не заслуговує її уваги, буде вірна – навіть уявити не може себе з кимось іншим. Саме такої любові жінки очікують у відповідь. Але любов чоловіка інша. Як же визначити, чи дійсно ваш чоловік закоханий?

Існують три ознаки, за якими можна зрозуміти це.

1. Перша ознака: чоловік заявляє

Якщо він дійсно відчуває до вас якісь почуття, то буде говорити про це привселюдно. Він представить вас іншим як свою дівчину або жінку. Тобто у вас буде офіційний титул, що виходить за рамки «Це моя подруга» або просто уявлення вас по імені.

Це означає, що він бачить вас в довгострокових стосунках з ним, вважає своєю, пишається тим, що ви разом, і заявляє про це людям, які для нього важливі.

Якщо вас представили просто як подругу, то саме нею ви для нього і залишитеся.

Також, якщо ви зустрічаєтеся з чоловіком півроку, і до сих пір не знайомі з його родичами, мамою, друзями, або він під всяким приводом відмовляється знайомитися з вашою родиною, то це означає, що ви не будете довго разом.

2. Друга ознака: чоловік забезпечує

Люблячий вас чоловік не дозволить вам випрошувати у нього гроші. Він забезпечить вас всім необхідним.

Забезпечувати значить не тільки приносити гроші. Сюди ж відноситься вирішення якихось проблем. Якщо ви звертаєтеся до нього з проханням допомогти в чому-небудь, а він відмовляється, то це не ваш чоловік.

3. Третя ознака: чоловік захищає

Захист – це необов’язково застосування фізичної сили проти того, хто завдає вам шкоди.

Це може бути якась цінна порада або прагнення допомогти в чомусь, що, як йому здається, для вас небезпечно.

Жінкам потрібно визнати, що чоловіки люблять по-іншому, їх любов часто вписується тільки в ці три категорії: заява, захист і забезпечення.

Деякі жінки можуть не погодитися з цим, вважають, що чоловіки вже ні на що не здатні. Але вони не роблять того, що від них очікується, тому що ніхто не зажадав цього від них. Ви повинні наполягти, щоб чоловік став добувачем.

Необхідно на самому початку знайомства встановити основні правила, стандарти, щоб направити стосунки в потрібну вам сторону. Тобто дати ясно зрозуміти, чого ви чекаєте, з чим будете миритися, з чим – ні. Ці вимоги повинні бути подані в м’якій формі, по ходу розмови, щоб це не було схоже на ультиматум.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кава з молоком  

Коментарі