Хлопець, в якого стріляли в Тернополі, повернувся з лікарні додому

Опубліковано:
28 Лютого, 2021

12-річний Максим Капустяник, якого підстрелили поблизу 27 школи Тернополя, повернувся додому після лікування в одному з медичних закладів Києва. За словами батька Ярослава Капустяника, там він пробув більше місяця. Зараз почувається добре, але попереду тривалий період реабілітації. Коли Максим зможе повернутися до навчання та футбольних тренувань – наразі не відомо, – каже Ярослав Капустяник.

“Ми не знали до останнього, що сина уже випишуть з лікарні. У вівторок ввечері дружина зателефонувала і сказала, щоб готувалися їхати в Київ. Нам це було і приємно, і несподівано, і хвилююче, бо що ми вже раз готувалися до виписки, і бачимо, напевне треба було долікуватися. Тоді йому зробили ще одну операцію. Наразі потрібно, щоб всі внутрішні органи, які були пошкоджені, відновилися, щоб він міг нормально харчуватися, бігати, ходити в школу. Це все ж таки першочергове. Все інше, що там залишилося, воно там є, воно нікуди не ділося. У його тілі ще є більше 30-ти дробів”, – каже Капустяник.

Зараз хлопець перебуватиме під наглядом дільничного лікаря, – розповідає батько. За його словами, Максим вже почав вставати з ліжка та ходити на прогулянки.

Нагадаю, 21 січня двоє хлопців 11-ти та 8-ми років отримали вогнепальне поранення, коли каталися на санках, – розповів начальник Нацполіції області Олександр Богомол. За його словами, поліцейські з’ясували, що постріл був із сусіднього будинку. Під час обшуку в квартирі підозрюваного правоохоронці знайшли мисливську рушницю. Поліцейські відкрили два кримінальних провадження – за частиною 4 статті 296 Кримінального Кодексу – хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. За це передбачено ув’язнення від трьох до семи років. А також за частиною 1 статті 121 – умисне тяжке тілесне ушкодження – за це передбачено позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #Капустяник, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: