Жінка «пожартувала», що вбила сусіда, а правоохоронці приїхали і виявили труп

Опубліковано:
28 Лютого, 2021

У Житомирській області компанія вбила чоловіка. Його побили, а тіло сховали у сараї одного з будинків.

Про це розповідає пресслужба Нацполіції Житомирської області.

Подія сталася у селищі Мирополі Житомирського району. 

До поліції зателефонувала жінка і повідомила, що вбила сусіда. Правоохоронці прибули для перевірки і виявили заявницю у стані алкогольного сп’яніння. Вона відмовилася від заяви і сказала, що пожартувала.

Тим не менш, правоохоронці вирішили навідатися до сусідського обійстя. Виявилося, що чоловіка не бачили вже пару днів. Такі обставини викликали у правоохоронців обґрунтовані підозри. 

“Про заявницю, її сусідів і коло їх спілкування було відомо, що ці селяни зловживають спиртним, ніде не працюють і ведуть асоціальний спосіб життя. Зважаючи на всі ці фактори, ми провели огляд у домоволодінні заявниці і в замкненому підсобному приміщенні виявили прикрите ковдрою тіло 51-річного чоловіка. На ньому виявлені садна та інші тілесні ушкодження, які, за висновком експертів, і призвели до смерті, – прокоментував начальник Любарського відділення поліції Андрій Корчевський.

Відомості про подію були внесені до ЕРДР за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Правоохоронці з’ясували, що 23 лютого у будинку місцевих жителів зібралась компанія, до неї долучився і потерпілий. Під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт між загиблим і двома чоловіками. “Сусіда” побили і непритомного винесли у підсобку та замкнули. Від отриманих травм чоловік помер.

“Винуватців, чоловіків віком 40 та 36-ти років, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває подальше досудове розслідування”, – розповіли у поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #житомир, #злочин, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: