Як вживати фіолетову цибулю, щоб істотно підвищити імунітет і поліпшити самопочуття

28.02.2021 15:43   Джерело: yourblog.com.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Фіолетова цибуля не так часто вживається людьми. Проблема в тому, що більшість з нас не знають, що цей вид цибулі пропонує широкий спектр переваг для здоров’я.

Перше, що вам потрібно знати, це те, що ви повинні їсти цибулю, завжди сирою.

Ми пропонуємо вам сім вагомих причин, щоб почати їсти фіолетову цибулю і поліпшити своє здоров’я.

1. Запобігає розвитку раку.

Цибуля багата сполуками сірки, які захищають організм від розвитку пухлин і різних видів раку. Ці сполуки також знищують бактерії, які атакують нашу сечову систему.

2. Відмінний засіб при діабеті

Сира цибуля, особливо фіолетова, стимулює вироблення інсуліну. Тому, якщо ви маєте діабет або підвищений цукор в крові, з’їжте більше сирої фіолетової цибулі.

3. Усуває запори.

Фіолетова цибуля багата волокном, і тому так добре справляються з запорами. Волокна фіолетової цибулі витісняють токсини з кишечника.

4. Біль в горлі.

Фіолетова цибуля є потужним природним антибіотиком. Таким чином, її сік зазвичай використовується для лікування інфекцій і запалення горла і приносить несподівані швидкі результати. Змішайте 1 столову ложку соку цибулі з 1 столовою ложкою меду і вживайте 1 раз на день для запобігання застуди, грипу, інфекцій і вірусів.

Якщо ви захворіли, то рекомендується вживати по 1 чайній ложці цієї суміші 4-5 разів на день до одужання.

5. Захистить і зміцнить серце.

Цибуля, особливо фіолетова, захистить від ішемічної хвороби серця і відрегулює кров’яний тиск. Просто додайте її в салати та інші страви.

6. Нормалізує холестерин

Сира фіолетова цибуля врівноважує рівень холестерину і знижує рівень ЛПНЩ або поганий холестерин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: yourblog.com.ua  

Коментарі