Дружина народного артиста з Тернопільщини Віктора Павліка Катерина Репяхова нарешті оголосила стать дитини, яка народиться вже влітку.

Зворушливе відео із гендер-паті вже з’явилося в мережі Instagram. Ще до того як пара дізналася стать обоє говорили, що хочуть хлопчика, але раді будуть тому подарунку, який їм підготував Бог.

На невелику вечірку з нагоди міні-свята вони скликали рідних і близьких, а по центру кімнати розмістили величезну коробку з кульками, колір яких мав повідомляти і стать дитини. Коли Вітор Павлік відкрив коробку вгору полетіли кульки блакитного кольору, тож інтуїція не підвела майбутніх батьків — у них таки буде син, пишуть Тернополяни.

До останнього моменту ніхто не знав, що ж їх чекає. Шестеро гостей проголосували за те, що буде хлопчик, і тільки один за дівчинку.

«Для мене було величезним щастям провести гендер-паті саме так. З усією родиною в повному складі і навіть тітка Іра на відео зв’язку” – написала Катерина Реп’яхова під постом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #павлік, #син, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: