«Вдосконалювали військовий вишкіл»: на Тернопільщині відбулися навчання з територіальної оборони

Опубліковано:
26 Лютого, 2021

На базі військової частини у селі Біла відбулися навчання з територіальної оборони. У них взяли участь 150 резервістів з Тернопільського, Збаразького, Гусятинського, Теребовлянського і Підволочиського районів. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Заняття проводилися у таких напрямках: виконання практичних стрільб, тактико-спеціальна підготовка, тактична підготовка, тактико-медична та інженерна підготовка. Кожен учасник після закінчення навчань отримав відповідну оцінку..

«Основне завдання сьогоднішнього заходу — це довести до свідомості кожного військовозобов’язаного, що вони прибувають сюди для відшліфування навичок, які необхідні для ведення бойових дій. Відтак вони повинні знати свою посаду, підрозділи, в які призначаються та яке завдання повинні виконувати. Тобто, якщо він кулеметник, то він повинен знати який кулемет він має отримати та де його отримати тощо. Від цього знання буде залежати виконання завдань підрозділу», – розповідає командира окремої бригади територіальної оборони ОК «Захід» майор Іван Марченко.

Додамо, що навчання відбулися у рамках «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Єдиний всеукраїнський стрілецьки день, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #резервісти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: