COVID-19 не відступає: на Тернопільщині зареєстрували 9 спалахів

Опубліковано:
26 Лютого, 2021

На Тернопільщині зареєстровано дев’ять спалахів COVID-19. Лише за останній тиждень – два спалахи у закладах освіти та один у спеціалізованому закладі для осіб похилого віку. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами головної державної санітарної лікарки області Оксани Чайчук, щоденно реєструється від двох до трьох сотень нових випадків коронавірусної інфекції. Інтенсивний показник становить 4021, 0 випадків на 100 тис.населення, що в 1,2 раза перевищує загальнодержавний рівень. Щодо показника інцидентності в області, то він становить 229,3 випадки на 100 тис. населення. Ріст захворюваності серед дітей з попереднім тижнем складає 26,2%.

Додамо, що в Україні діє адаптивний карантин. Тернопільщина знаходиться у «помаранчевій» зоні, що свідчить про небезпечну епідемічну ситуацію в області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: