Ситуація погіршилася: у садочку Тернополя черговий спалах інфекційного захворювання

26.02.2021 19:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

23 лютого 2021 року зареєстровано черговий спалах інфекційного захворювання серед вихованців Тернопільського дошкільного навчального закладу № 37 у Тернополі. Як повідомляє ДУ “Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України”, це вже третій такий випадок за останні два тижні. Постраждалі відвідують різні вікові групи.

Спільними зусиллями, спеціалісти Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» та Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області розпочали епідрозслідування в вказаному закладі.

З метою локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції, встановлення джерела, ймовірних факторів передачі інфекції, причин та обставин, що сприяли виникненню інфекційного захворювання здійснено відбір матеріалу для лабораторного дослідження, організовано комплекс протиепідемічних заходів, проведено заключну дезінфекцію.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі