9 ознак чоловіка, який ніколи не перестане тебе кохати

Опубліковано:
25 Лютого, 2021

Знайти чоловіка, який готовий бути з тобою і любити тебе до кінця життя – завдання не з легких. Тому коли ви все ж знаходите такого, це немов виграш в лотерею на мільйон. І ось 9 ознак, що ваш обранець дійсно настільки закоханий, що більше нікуди від вас не дінеться:

1. Він намагається вам догодити.

Він робить все, щоб ви були щасливими. Він вислуховує ваші божевільні історії про роботу, він розминає вам шию, коли ви засиділися за комп’ютером, він готує вечерю, коли ви сильно втомилися. Робити ваше життя краще – ось його головна мета, і він відмінно з нею справляється.

2. Він хоче постійно бути з вами.

Якщо він кожен день пропонує вам зустрітися і жадає якомога частіше проводити час разом, то він шалено закоханий і навряд чи вже кудись подінеться без вашого на те згоди.

3. Сеkс для нього не є найголовнішим.

Звичайно, він з радістю і великим бажанням займається з вами коханням, але це не причина, чому він з вами. Він хоче робити разом з вами набагато більше всього – по суті, все інше!

4. Він думає про вас, коли приймає важливі рішення.

Він не погоджується на нову роботу, поки не обговорить це з вами. Він не знімає нову квартиру, поки не переконається, що вам буде зручно до нього добиратися. Це не означає, що він не може самостійно прийняти рішення, але йому важливо знати вашу думку.

5. Він говорить вам те, що не говорив нікому.

Темними глибокими ночами, коли люди починають розповідати один одному найпотаємніше, він говорить вам те, що не говорив нікому, навіть найкращому другові.

6. Він не фліртує з іншими дівчатами.

Якщо його очі дивляться тільки на вас, цей хлопець – зовсім інший тип. І вам більше не потрібно стежити за ним або за його лайками в мережі, тому що ви просто знаєте, що він більше ні на кого не гляне.

7. Він не боїться говорити про майбутнє.

Коли ви починаєте мріяти про весілля і дітей, він не йде від розмови. Може, він ще 100% не готовий до всього цього, але він готовий відверто про це поговорити.

8. Він показує вас світу.

Він хоче похвалитися вами перед всіма… своїми батьками, друзями, родичами, хоче, щоб всв про вас чули. Тому що він шалено закоханий і хоче кричати про це на весь світ.

9. Він робить вас особливою.

Він не просто звертається з вами як з королевою, він хоче, щоб ви себе такою відчували. Тому що ви гідна цього, і він це прекрасно розуміє.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: