«Велике будівництво»: на Тернопільщині планують реалізувати 16 проєктів

Опубліковано:
24 Лютого, 2021

У рамках програми «Велике будівництво» цьогоріч на Тернопільщині планують реалізувати 16 проєктів. На це реконструкцію шкіл, стадіонів з державного бюджету виділили понад 120 млн грн. Про це повідомляє голова ОДА Володимир Труш.

«До програми включено п’ять шкіл, чотири стадіони, садочок та спортивний комплекс, ЦНАП та чотири об’єкти економічного спрямування. На заклади освіти планується виділити 33,7 млн грн», – йдеться у повідомленні голови ОДА.

Відтак цьогоріч планують провести: реконструкцію приміщення Старотаразької школи І-ІІ ступенів Кременецького району; енергозберігаючі заходи в Козівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1; капітальний ремонт у «Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 (м. Хоростків); капітальний ремонт у «Великоглибочецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Ярослава Стецька»; утеплення фасаду будівлі Шумського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст – гімназія»

Також передбачено кошти на завершення будівництва школи І ступеня з дошкільним закладом в селі Підгороднє Тернопільського району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Велике будівництво», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: