10 ознак того, що ваш партнер вас не заслуговує

Опубліковано:
23 Лютого, 2021

Ніколи погоджуйтеся на стосунки, які роблять вас нещасним і дарують лише розчарування.

Будь-яким стосункам необхідні баланс та гармонія. Ніхто не захоче бути у відносинах, яким буде присвячувати всього себе, але не отримувати нічого натомість. Емоційний дисбаланс може стати причиною проблем в ваших стосунках. Однак, спілкування з вашим партнером і взаємоповага можуть вирішити практично будь-яку проблему.

Якщо ж ви продовжуєте намагатися і робити все можливе, щоб врятувати ситуацію, але не бачите ніяких результатів – вам слід переглянути свої стосунки. Ніколи погоджуйтеся на відносини, які роблять вас нещасним і дарують лише розчарування. Якщо ви вважаєте, що гідні більшого – вимагайте цього! Якщо ж ваш партнер буде з вами не згоден і не захоче що-небудь змінювати, можливо вам слід розлучитися і почекати того, хто зможе вам це дати.

Але як же зрозуміти, чи дійсно ви заслуговуєте більшого або у вас просто завищені стандарти? У цьому вам допоможе дана стаття, в якій описані 10 ознак того, що ваш партнер вас не заслуговує.

1. Ваш партнер відмовляється йти на контакт

Ніколи не погоджуйтеся з партнером, який не розуміє всю важливість спілкування, адже спілкування – основа будь-яких стосунків, особливо романтичних. Якщо ваш партнер не особливо налаштований на розмови з вами – у вас нічого не вийде.

2. Він не показує, що цінує вас

Не потрібно прикладати титанічніх зусиль для того, щоб відчути, що вас цінують і поважають. Ваш партнер завжди повинен висловлювати свою подяку і показувати, як він цінує вас і ваші старання.

3. Він ніколи не виступає ініціатором вашої близькості

Інтимна близькість – важлива частина стосунків, в якій повинні проявляти ініціативу обидва партнера. Якщо ж ви не бачите ніякої ініціативи з боку свого партнера – не миріться з цим, адже ви заслуговуєте набагато більшого.

4. Він не готовий впускати вас в своє життя

Вступаючи в нові стосунки, ви поєднуєте свої життя з вашою другою половинкою. Якщо ваш партнер не готовий впускати вас в своє життя – це не дуже хороший знак. Ви заслуговуєте на те, хто буде готовий вам відкритися і впустити вас в свій світ.

5. Він відмовляється брати на себе відповідальність

Ви заслуговуєте бути з емоційно зрілою людиною, яка готова взяти на себе відповідальність і бути головною у ваших стосунках. Якщо ж ваш партнер відмовляється відповідати за свою вчинки – ви просто-напросто зустрічаєтеся з дитиною.

6. Він не цінує ваш час

Ваш партнер постійно змушує вас чекати, бо він просто не цінує ваш час. Він егоїст і думає тільки про себе. Він навіть не замислюється про те, що ви можете переживати і втрачати терпіння.

7. Він зміцнює вашу невпевненість в собі

У справжніх стосунках з людиною, яка вас кохає, ви не повинні відчувати себе невпевненим, а скоріше навпаки – ваша самооцінка повинна тільки підвищуватися. Якщо це не про ваші стосунки, значить цьому парнеру нічого робити поруч з вами.

8. Він не будує плани на майбутнє

Вашого партнера абсолютно не хвилює, в якому напрямку рухаються ваші стосунки, а будь-яке планування або підготовка завжди залишаються за вами. Це говорить про те, що ваш партнер не замислюється про майбутнє ваших відносин так, як це робите ви.

9. Він багато від вас приховує

Ви завжди заслуговуєте правду, якою б суворою вона не була, і ваш партнер повинен це розуміти. Ви заслуговуєте на людину, яка буде вас поважати і буде максимально відкритою із вами.

10. Він віддалений від вас

Ваш партнер не готовий присвячувати себе вашим стосункам, а для того, щоб вони склалися – необхідний внесок обох партнерів. Без вашого партнера не буде і ваших стосунків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: