Ось як чоловік переписується з жінкою, яка йому дійсно подобається

Опубліковано:
22 Лютого, 2021

Немає нічого дивного в тому, що чоловіки ставляться до текстових повідомлень зовсім не так як жінки. Але як дізнатися по листуванню з ним, що він дійсно має до вас почуття?

1. Він відразу відповідає

Якщо ви йому по-справжньому подобаєтеся, він не стане змушувати вас чекати. Зазвичай хлопці не сидять з телефоном в руках, чекаючи дзвінка або повідомлення, щоб відразу ж відповісти. Але якщо ви по-справжньому подобаєтеся йому, хлопець чекатиме будь звісточки від вас. Якщо чоловік передзвонює або відправляє повідомлення протягом декількох хвилин, він безумовно зацікавлений в вас.

2. Він пише повідомлення першим

Якщо хлопець дійсно без розуму від вас, він, швидше за все, навіть не стане чекати, поки ви напишете йому. Чесно кажучи, чоловіки не завжди пишуть першими, але якщо він сам починає листування з вами, це безперечно є доброю ознакою.

Не дочекавшись відповіді, він може навіть відправити вам відразу кілька повідомлень. Це, швидше за все, вказує на те, що він дійсно хоче отримати від вас відповідь і трохи нервує через те, що ви зволікайте.

3. Його повідомлення стають довшими

Більшість хлопців не пишуть довгі повідомлення. Вони все роблять коротко і по суті. Однак, коли хлопець починає вести себе інакше, це зазвичай є ознакою того, що він дійсно до вас щось відчуває.

Ні, він робить це не навмисно, просто його почуття, в яких він, можливо, боїться зізнатися навіть собі, змушують його ділитися з вами багатьма речами, тому він стає більш багатослівними, ніж зазвичай.

4. Він починає використовувати емодзі

Відомо, що більшість хлопців ненавидить емодзі. Звичайно, бувають винятки, але в основному чоловіки рідко їх використовують. Тому чоловік, який знаходить час, щоб вибрати і відправити вам кокетливий емодзі, безумовно зацікавлений y вас.

5. Він задає дивні питання

Коли знайомляться двоє людей, між якими немає особливого тяжіння, вони задають стандартні запитання. А ось якщо ви подобаєтеся чоловікові, він намагається в спілкуванні вийти за рамки умовностей і шаблонів. Це означає, що він буде творчо підходити до того, про що вас питає.

Так, це може здатися дійсно трохи дивним, але він таким чином просто намагається дізнатися вас набагато краще, ніж якусь іншу випадкову дівчину, з якою переписувався минулого тижня.

6. Він починає будувати плани

Як вже говорилося, більшість хлопців не дуже полюбляють переписуватися. Але якщо чоловік в листуванні намагається будувати спільні плани, це, швидше за все, означає, що ви йому дійсно подобаєтеся.

Чоловік, який просто базікає з вами про всяку всячину, не будуючи планів, найімовірніше, помістив вас у френд-зону.

7. Він пише вам, коли прокидається, і перед сном

У більшості випадків повідомлення від чоловіка «Доброго ранку» на початку дня і «На добраніч» перед сном є явною ознакою того, що ви йому подобаєтеся.

Варто відзначити, що деякі хлопці ведуть подібні листування з кількома дівчатами одночасно. Звичайно, він цілком може виявитися звичайним «гравцем», тому спочатку не намагайтеся сприймати такі повідомлення занадто серйозно. Особливо якщо він пише «Доброго ранку, котик» замість того, щоб використовувати ваше ім’я.

Однак якщо його повідомлення сповнені щирості, і ви їх отримуєте з завидною регулярністю, значить він, швидше за все, дійсно від вас без розуму.

8. Він пише вам протягом усього дня

У більшості випадків хлопці просто ненавидять текстові марафони. Вони забирають багато часу, та й взагалі це для них досить безглузде проведення часу. Тому це одна з речей, якою навряд чи стануть займатися чоловіки, якщо дівчина їх не особливо цікавить.

Якщо хлопець готовий листуватися з вами весь день, він виразно до вас щось відчуває.

9. Він пише вам в стані алкогольного сп’яніння

Так, п’яний хлопець може вам почати писати лише за тим, щоб схилити до близькості. Але якщо в своїх повідомленнях він пише про більш романтичні речі, то такі послання цілком можна розглядати як позитивну річ.

Випивка трохи розв’язує людський язик. Принаймі, пильність в такому стані точно слабшає. Якщо чоловік в стані алкогольного сп’яніння і відчуває необхідність почати переписку з вами, це може бути ознакою його зацікавленості в вас не тільки як в другу.

10. Він намагається вас розсмішити

Так, чоловіки зазвичай переписуються не просто так. Дуже часто текстові повідомлення – це просто засіб для вирішення якихось завдань, але якщо він знаходить час, щоб відправити вам жарт або забавну історію, це може бути ознакою того, що ви йому подобаєтеся.

Коли чоловік посилає жарти і намагається розсмішити вас, він таким способом хоче трохи скрасити ваш день. І він би цього не робив, якби ви йому не подобалися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: