З‘явилося відео жінки, яка обкрадала прихожан в тернопільських церквах

Опубліковано:
22 Лютого, 2021

Злодійка обкрадала людей у храмах Тернополя.  До обласного центру  приїхала з Кривого Рогу, відомо, що їй 58 років.  Під час богослужінь жінка стежила за людьми, які мали при собі мобільні телефони. Засоби зв’язку непомітно витягувала та тікала. Також злодійка встигла знайшла собі спільника – місцевого таксиста, який возив її за вказаними адресами. Її затримали працівники ГУНП.

19 січня поліцейські отримали одразу 4 заяви про зникнення мобільних телефонів. Усі потерпілі повідомили, що стали жертвами злодіїв в різних храмах Тернополя.

– Невідома особа чи особи викрили в них мобільні телефони. В одних викрали з кишень, в інших з сумок. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, щоб з’ясувати усі обставини подій, були зібрані усі матеріали та вилучене відео з камер спостереження, – розповів старший оперуповноважений Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області Євген Оконський.

Після трьох крадіжок жінка залишила нашу область. Її розшукали оперативники в Чернівцях.

В ході вивчення матеріалів стало відомо, що вона одну крадіжку вчинила у Житомирі та в Чернівцях. Крадені речі жінка продавала в сусідніх областях. За словами Євгена Оконського, підозрювана почала заробляти крадіжками ще з п’ятнадцяти років. За її плечима не одна судимість. У скоєному вона зізналася, каже, що гроші витрачала на свою велику родину. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: