На базі Лановецького міського будинку дитячої та юнацької творчості облаштували сучасну автотрасу. Загальна вартість – 199 000 тис. грн. Про це повідомляє Лановецька міська рада.

Автотрек відповідає усім найсучаснішим вимогам та дозволить набагато ефективніше тренуватися і розвиватися гуртківцям. Траса має довжину 35 м та ширину — 6 доріжок. Такий автотрек відповідає усім найсучаснішим вимогам та дозволить не лише проводити занять гуртка «Автотрасове моделювання», а й змагання.

Додамо, що гурток «Автотрасове моделювання» діє на базі Лановецького міського будинку дитячої та юнацької творчості більш як 20 років. Вихованці гуртка неодноразово здобували призові місця на обласному та всеукраїнському рівні.

 Будинку дитячої та юнацької творчості облаштували автотрасу для занять гуртка “Автотрасове моделювання” та проведення змагань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #атотрек, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: