Тернополяни можуть безкоштовно покататися на сноутюбах у «Савич Парку»

21.02.2021 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі діє соціальна програма «Активна зима» від мережі сноутюбінгових-парків «Дрім парк», у спортивно-розважальному комплексі «Савич Парк».

– Безоплатно відвідувати тюбінгову трасу можуть групи від 10 чоловік за умови попередньої реєстрації на сайті Dream Рark, – розповідає директор “Савич Парку” Віталій Кирилов. – Цією можливістю можуть скористатися  школярі та діти дошкільного віку; студенти навчальних закладів; діти з соціально незахищених, малозабезпечених та багатодітних сімей, діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю, здатні до самообслуговування (при відсутності медичних протипоказань), діти учасників АТО/OOC (батьки яких перебували, знаходяться або загинули під час АТО/OOC), інші категорії населення. Ми чекаємо із задоволенням, але за умови, що це будні з 10:00 до 14:00.

Для участі у програмі необхідно: зібрати групу з 10-ти осіб і більше (дітей, школярів, студентів); заповнити та надіслати заявку на електронну скриньку dreampark.top@gmail.com; отримати підтвердження Вашої заявки та сертифікати на катання від менеджера «Савич Парку»; ознайомитися з правилами перебування на території «Савич Парку»; для керівників групи обов’язково необхідно мати при собі роздруковані та підписані правила. Програма діє до 10.03.2021 року. Страхування на кожну дитину проводить «Савич Парк».

Для отримання консультації та реєстрації, прохання звертатися за телефоном: (050) 21 49 266 у будні з 09:00 до 18:00 год.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі