Колишню залізничну лікарню У Тернополі намагались приватизувати за ціною у 7 разів заниженою

Опубліковано:
21 Лютого, 2021

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури завершено розслідування стосовно колишнього директора підприємства за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 233, ч .1 ст. 366 КК України який, діючи за попередньою змовою з групою осіб, переслідуючи корисливу мету приватизувати за заниженою у понад 7 разів вартістю нежитлові приміщення по вул. І. Франка, підписав завідомо неправдиві документи про нібито проведення невід’ємних поліпшень орендованого майна. Наразі він знайомиться з матеріалами кримінального провадження відповідно до ст.290 КПК України.

Також, завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за ч.1 ст. 367, ч.3 ст. 358 КК України щодо інженера технагляду замовника, який  видав завідомо підроблений офіційний документ стосовно вказаних приміщень.

Завдяки принциповій позиції прокуратури припинено протиправні дії осіб, спрямовані на безоплатне вибуття майна – будівлі колишньої залізничної лікарні з власності територіальної громади на суму понад 30 млн грн.

Триває слідство, що здійснюється теруправлінням ДБР, розташованим у м. Львові, у ході якого перевіряються інші особи до причетності спроби незаконної приватизації нежитлових приміщень в історичній частині м. Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватизація, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: