ТЗОВ «Віконенко» запрошує тернополян на роботу

21.02.2021 14:13   Джерело: Міськрайонний центр зайнятості
Опубліковано : Новини Тернопілля

Вакансії складальників металопластикових конструкцій та контролера якості продукції запропонувало безробітним тернополянам ТЗОВ "Віконенко" (ТМ “Perfect”) під час презентації роботодавця, що відбулась у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості.

Консультант з підбору персоналу товариства Юлія Данча розповіла присутнім про специфіку діяльності підприємства, вимоги до працівників, умови праці та її оплати, соціальні гарантії.

8 осіб з числа безробітних, які зацікавилися пропозиціями роботи, поспілкувалися з представником роботодавця, отримали роздаткові матеріали із зазначенням контактів відділу кадрів для подальшого вирішення питання працевлаштування.

«Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості систематично організовують різноманітні заходи, щоби максимально швидко та якісно задовольнити кадрові потреби місцевих роботодавців», - зауважила фахівець з питань зайнятості сектору рекрутингу відділу взаємодії з роботодавцями Тернопільського МРЦЗ Марія Калаш.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Міськрайонний центр зайнятості  

Коментарі