5 причин, чому чоловіки божеволіють від складних жінок

Опубліковано:
20 Лютого, 2021

Ми всі знаємо, що чоловіки часом можуть бути перебірливими. Одним подобаються скромні жінки, іншим – навіть трохи нахабні. Що стосується складних жінок, тут смаки теж розходяться.

Більшість вважають, що це та ще скалка в дупі. І так, правда в тому, що зі складною жінкою нелегко, але реальність в тому, що чоловіки від таких просто божеволіють в хорошому сенсі цього слова. І ось чому:

1. Це ризик

Чоловіки люблять те, що викликає прилив адреналіну. Ось чому стосунки зі складною жінкою здаються їм великим викликом. У таких відносинах будуть злети і падіння, але вони точно не будуть монотонними. Буде багато сюрпризів і загадок. Стосунки зі складною жінкою – це як пригода. Весела і непередбачувана. Ризик, який того вартий.

2. Це надає йому відчуття власної важливості

Зустрічатися зі складною жінкою нелегко. Вона точно знає, чого хоче, і не боїться сказати про це вголос своєму чоловікові. Але якщо він впорається з нею, то буде пишатися цим і відчувати себе важливим.

3. Це означає, що він – гідний чоловік

У складних жінок високі стандарти. Такі не погоджуються на кого попало. Такі жінки часто перфекціоністки, тому очікують того ж від свого партнера. І якщо чоловік завоював таку жінку, значить вона вважає його гідним!

4. Це пристрасть

Чоловіки не люблять нудних жінок. Кожен з них шукає собі незвичайну і інтригуючу партнерку. Вони хочуть пристрасті. А в складній жінці є щось таке, що робить її дуже пристрасною. Вона здається вкрай впевненою в собі. А перед цим не може встояти жоден чоловік.

До того ж, складна жінка робить з пристрастю все, що їй подобається. Вона пристрасно захоплена роботою, друзями, рідними. З такою завжди буде, про що поговорити – ніякого незручного мовчання. Вона емоційна, але в той же час мудра, так як вчиться на своїх минулих помилках, в тому числі у стосунках.

5. У складної жінки є цілі

І вона ніколи від них не відступить. Вона знає, що щоб чогось досягти, потрібно чимось пожертвувати. Вона жертвує багато чим, щоб бути успішною. Вона наполеглива і відчайдушна. Вона не хоче, щоб хтось говорив їй, що робити. Вона сама ставить цілі і готова боротися заради них. Хіба це не заводить?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: