У Чорткові на базі школи №7 збудують спортивний майданчик. Проєкт уже погодила комісія при Міністерстві розвитку громад та територій. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Згідно з проєктом, багатофункціональний спортивний майданчик складатиметься із поля для гри в мініфутбол (40х20 м), поля для баскетболу, тенісу та волейболу (24х14 м), вуличних тренажерів та бігової доріжки.

Як зазначила начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук, такий спортивний комплекс дасть змогу проводити уроки фізкультури значно цікавішими.

«Будівництво спортивного мультифункціонального майданчика такого типу забезпечить потреби в спортивній базі серед школярів навчального закладу та мешканців даного мікрорайону. Він стане чудовим місцем дозвілля для молоді та базою для проведення тренувань», – зауважує начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук.

Загальна вартість будівництва – 8 млн 500 тис. грн. З них – 60% (5 млн 100 тис. грн) фінансуватиметься із Державного фонду регіонального розвитку, а 40% (3 млн 400 тис. грн) – з бюджету Чортківської громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортивний майданчик, #тернопіль, #тернопільські новини, #фізкультура, #чортків, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: