З 24 лютого в Україні вводиться адаптивний карантин: Тернопільська область у жовтій зоні

Опубліковано:
20 Лютого, 2021

З 24 лютого на території України вводиться адаптивний карантин. Як і минулого разу, передбачається чотири рівні епідемічної небезпеки, кожен з яких має чіткі обмеження та критерії визначення, – зелений, жовтий, помаранчевий і червоний.

Тернопільську область віднесено до жовтої зони.
– Що стосується лікувальних закладів, то під час адаптивного карантину у них припиняється планова госпіталізація, окрім госпіталізації дітей, вагітних та породіль. Дозволяється надання екстреної медичної допомоги, робота спеціалізованих відділів третинної медичної допомоги й, звичайно, хворим на COVID-19. Також надається медична допомога, якщо є загроза життю пацієнта, – повідомила начальник управління охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко.

При зонуванні до уваги беруться шість показників. Рівень епіднебезпеки визначає державна комісія з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру. Регіональні комісії можуть лише посилювати критерії для забезпечення карантинних заходів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #адаптативний карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: