На Буковелі на тиждень закривають ресторани

Опубліковано:
19 Лютого, 2021

На території гірськолижного курорту “Буковель” із 22 до 28 лютого закриють заклади громадського харчування.

Про це повідомив перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про роботу Буковелю з 22 лютого, передає Укрінформ.

“Ми розділяємо Буковель на дві частини. До нашої компетенції входить контроль за закладами харчування. Вони не повинні були працювати під час локдауну і, аналогічно,  не мають працювати з 22 до 28 лютого”, – повідомив Сендецький.

Він зауважив, що за дотриманням карантинного режиму на Буковелі стежитимуть додаткові групи фахівців, які щодня перевірятимуть заклади громадського харчування на території гірськолижного курорту.

“Носіння масок на вулиці, біля витягів, дотримання дистанції – компетенція поліції”, – додав Сендецький.

За його словами, всі, хто катається на Буковелі, мають захисні шоломи, тому ймовірність захворіти там зменшується у рази.

У Держпродспоживслужбі пояснили, якщо люди проживають у готелі і сніданок входить до вартості проживання, то це не вважатимуть порушенням. Обід і вечерю постояльцям мають доставляти у готельний номер або продавати на виніс.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буковель, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ресторан, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: