Історія успіху мами двох діток з Тернопільщини

Опубліковано:
19 Лютого, 2021

«Навчалася у виші за спеціальністю «Світлотехніка і джерела світла», працювала у різних галузях, у т.ч.  бухгалтером та менеджером (управителем) з адміністративної діяльності. Загальний стаж роботи 10 років. А ще двійко діток віком до 6 років. Намагалася знайти роботу самостійно, але не змогла», – ще ніби недавно свою історію розповідала кар’єрній радниці із Підволочиської райфілії Тернопільського обласного центру зайнятості Олеся Гресь із містечка Підволочиськ.

Проаналізувавши пропозиції роботи на ринку праці Підволочищини, фахівець райфілії ОЦЗ скерувала Олесю до ВАТ “Тернопільобленерго”, попередньо домовившись про зустріч. Співбесіда пройшла успішно, відтак у лютому минулого року вона була працевлаштована у товариство на посаду секретаря-друкарки.

Можливо, так і працювала б молода жінка секретаркою, проте часто доля дарує людині свої подарунки і сюрпризи…

Енергійна, сумлінна, відповідальна, з відповідною фаховою інженерною підготовкою, Олеся привернула увагу керівництва підприємства, відтак їй запропонували посаду техніка другої групи. Отож, жінка успішно влилася в когорту енергетиків і уже рік, як успішно працює у ВАТ “Тернопільобленерго”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гресь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: