При реконструкції даху школи підрядник «привласнив» чималеньку суму

Опубліковано:
19 Лютого, 2021

Чортківською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у суді стосовно учасника товариства з обмеженою відповідальністю у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190, ч.1, 4 ст.358 КК України.

Вироком Чортківського районного суду обвинуваченого у інкримінованих злочинах визнано винним та призначено йому покарання у виді 17 000 грн штрафу.

Прокурором доведено у суді, що при виконанні робіт по реконструкції даху загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області учасник товариства з обмеженою відповідальністю достовірно знаючи, що будівельні роботи в повному обсязі не виконані, склав акти приймання виконаних будівельних робіт форми КБ-2в за 2017 рік, в які вніс завідомо неправдиві відомості із завищеними обсягами виконаних робіт на суму 100 тис грн. Збитки відшкодовані ще під час досудового розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: