Спеціалісти Держпродспоживслужби виявили ряд порушень у роботі м’ясопереробного цеху на території Заліщицького району. Було прийнято рішення про припинення виробництва
Як повідомляє Держпродспоживслужба у Тернопільській області, за порушення вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та виявлені під час заходу державного нагляду критичні невідповідності власнику підприємства вручили рішення про припинення виробництва та обігу харчових продуктів строком до 10 робочих днів і припис про виправлення виявлених порушень.Також підприємство повинен буде сплатити штраф.
Перегляньте також:
- У Тернополі тривають роботи над створенням реабілітаційного центру
- Українські школи наповнені приблизно на 70% потужності
Відновити роботу підприємство зможе лише після приведення його виробничих потужностей до чинних санітарно-гігієнічних вимог.