Правила правильної жінки: пора зайнятися собою, а не пошуком принців

17.02.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Новини Тернопілля

Правильна жінка – це хто така? Це що за диво таке чудесно-чудове? Я спробую відповісти на це питання.

Саме спробую. Тому що граней правильності дуже багато. І те, що правильно для одних, абсолютно неправильно для інших. Відразу обмовлюся, що кожен і кожна мають право на свою думку з цього питання. Я не претендую на істину. Це мій погляд. Тому в цій статті ми розглянемо, що жінці заважає бути щасливою і в чому її сила.

Чоловік вибирає вже щасливу жінку, яку він може зробити ще більш щасливою. Не бідну бідолаху, яку треба врятувати, а вже щасливу. Адже навіть в казці про Попелюшку, принц закохався в неї, тому що вона блищала на балу, красива, щаслива, від того, що бачить цей бал, а не свої каструлі. Тому, дівчатка, дівчата, жінки, пора зайнятися СОБОЮ! Не пошуком принців і їх коней, а пошуком себе, своєї дивної, красивої сили. Велика помилка думати, що сила жінки в її слабкості. Сила жінки в її наповненості, в її енергії, в тому, як вона звучить. Які думки відвідують її голову – від цього безпосередньо залежить її звучання і поведінка.

У своїй статті я спираюся на тексти Антоніо Менегетті “Жінка третього тисячоліття”. Мені близький його погляд на жінку. І мені дуже близьке поняття-Жінка – лідер. Не тому, що вона входить в змагання з чоловіком і відвойовує своє право керувати і панувати. Феміністичні погляди мене не надихали ніколи. А тому, що жінка за своєю природою багатогранна і дуже сильна своєю психікою, енергетикою, розумом. Жінка в 8-10 разів емоційніша за чоловіка. Так природою влаштовано. А емоція – це сила. Але питання, куди вона направлена. Тому поховати цю силу в каструлю і побуті, на мій погляд, недозволена і дуже марнотратна розкіш!

Правило правильної жінки №1

Вона повинна бути соціально цікавою. Тоді і тільки тоді вона може бути цікавою для себе самої, розвиватися в цьому і не бути в ролі жертви. Тому, всі, хто хочуть вийти заміж, щоб пристосуватися – це кіно не на довго. Жінка в ролі жертви або в ролі п’явки дуже швидко стає нецікавою, якими б формами вона не володіла. Так як в цьому випадку її роль переходить в роль матері або служниці. Потім додається жіноча незадоволеність і на цій енергії починає все валитися. Вона сама, сім’я, чоловік і його бізнес або діяльність. Краса жінки в її енергії. Те, чим вона трансформує цей світ і інших своєю присутністю, своїм звучанням. П’явки живуть в болоті, а значить і енергія такої жінки буде застійна і затхле. Жінка – це ковток свіжої води, від якої відбувається одужання, відновлення і піднімається сила.

Правило №2

Жінка сама бере на себе відповідальність за своє життя, правильний шлях і вірне рішення. Їй необхідно всередині себе досягти єдності в управлінні вектором власного зростання. Осягнути жіночу благодать можливо, тільки подолавши негативні аспекти жіночого існування. Кожна жінка чітко відчуває власну внутрішню розколотість. Жінка не бажає пізнати себе до самих глибин, боячись того, що в ній приховано. Жінка здатна сприйняти лише ту маленьку грань себе, яку поети і філософи підносять як щось дивовижне, божественне. Однак ця оспівана реальність не в змозі відвернути страшну долю жінки, бути відірваною від свого внутрішнього ядра, що і породжує страх. Життя жінки сповнене жорстоких протиріч. Просто неймовірно, як ангел в ній може спокійно уживатися з дияволом. Жінка живе в тому світі, де правила ще не встановлені. І вона сама повинна знайти правильний шлях, вірне рішення.

Правило №3

Жінка повинна любити себе такою, яка вона є. Не претендувати на те, що хтось повинен її любити більше. Все залежить від того, чи любить вона сама себе. І від цього залежить, чи зможе вона зрозуміти як любити іншого. Жінка зможе любити інших тільки після того, як навчиться любити себе.

Правило №4

Треба стати Жінкою – лідером. Жінка – лідер – це розум, який проявляється в екстремальних ситуаціях, де інші не можуть діяти і приймати рішення, а здатні або нерозумно гинути, або жити повторенням свого минулого.

Багато Великих Жінок були перш за все особистостями, незалежно від того, чи були вони матерями або дружинами. Йдеться про особливу поведінку, про інтуїцію, про вміння подбати і забезпечити всім необхідним не тільки 2-3 дітей і одного чоловіка, але багато сотень, тисячі і мільйони людей. Або жінка здатна на інше життя, або залишається з цінностями звичайної, нормальної, хорошої жінки. Це вибирає кожна сама.

Правило №5

Вийти зі змагань! У жінці має місце постійне прагнення перемогти іншого. Не важливо, чоловіка або жінку. І цим жінка постійно культивує нещастя, доводячи свою непричетність в ньому. Вона живе не заради себе. А скоріше, заради самої гри. Її приваблює боротьба, гра, театральність, через яку вона може проявитися. Всеперемагаюча благодать виняткової сили, дарована жінці природою, безцільно витрачається на примітивну, посередню гру, на постійну конфронтацію з соціумом. Жінка зовсім не іграшка в руках чоловіка, як це прийнято вважати. Вона маріонетка своєї власної психології. Театральність жіночої поведінки корениться в домінуючому стереотипі стилю жіночності в біологічному сенсі. Такий стиль не приводить жінку до успіху. Якщо жінка не відмовиться від свого театру, продовжуючи старанно грати емоціями, почуттями, помстою, суперництвом, загрузнувши в перипетіях сімейного життя, то неминуче зазнає поразки в 3 тисячолітті. Ніхто не в силах допомогти жінці. Єдине, що їй необхідно зробити – розібратися в самій собі. Сила жінки в її щирості.

Правило №6

Якщо жінка завдає шкоди іншим – це означає, що вона наївним чином вже зруйнувала саму себе. На щастя, жінка має дивну здатність до відновлення. Сьогодні вона пригнічена і виснажена, а вже через кілька днів, у когось і протягом дня кілька разів, в її будинок знову повертається весна, наповнюючи її новими силами.

Трагедія жіночого світу полягає в тому, що жінка нав’язливо повторює тріаду, три акти: пропозиція, атака, депресія. Ця тріада заснована на сексі, моральних цінностях, почуттях, прив’язки до дітей. Жінка вивчила цей театр у власних матерів і втрачає час життя на цей спектакль. Вона втрачає власну інтелектуальну силу і геніальність в прагненні захопити чоловіка. Чоловік нічим не може допомогти жінці, тому що вона не вірить йому. А значить вона сама повинна себе зрозуміти, прийняти, взяти відповідальність за свої дії. Жінка повинна прокинутися від довгого сну. Любов, секс, сім’я – все це прекрасно. Але життя жінки полягає не тільки в цих аспектах. А в першу чергу в необхідності стати особистістю!

Великий Xоловік ніколи не залишає надію зустріти у своєму житті Велику Жінку. Він проходить багато доріг, не зупиняючись ні на одній, до тих пір, поки не знайде її…

Ірина Несівкіна


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кава з молоком  

Коментарі