На Тернопільщині не має доїзду до частини сіл: дороги продовжують очищати від снігу

Опубліковано:
17 Лютого, 2021

Через сильні снігопади майже до 8 сіл, що на Лановеччині, не має доїзду. Дороги до населених пунктів засипані снігом.

Як повідомляє Лановецька міська рада, вчора снігочисна техніка розпочала очищали дорогу до сіл Загірці та Михайлівка. Однак роботи не закінчилися.

«Гусенична техніка працювала вчора у напрямку з’єднання сіл Вербовець та Карначівка. Тут залишилося очистити від снігу 200 м. Сьогодні роботи триватимуть за допомогою іншого типу техніки. Вдалося з’єднати ділянку дороги с. Печірна — с. Кутиска. У планах сьогодні також розчистити шлях між Печірною та Коростовою. Окрім цього, сьогодні заплановано здійснити очистку вул. Додатки с. Юськівці», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що уже від снігу розчистили вулиці у селах Юськівці, Краснолука, Якимівці, Ванжулів, Мала Карначівка, Буглів, Коржківці, Верещаки, Лопушне, Волиця, Малі Кусківці, Білозірка, Шушківці, Молотків, Іванківці, Волиця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #ланівці, #лановеччина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: