Виставку «Афганістан. Ціна чужої війни» відкрили у Тернопільській бібліотеці для молоді

Опубліковано:
17 Лютого, 2021

Книжкову виставку «Афганістан. Ціна чужої війни» відкрили у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді. Діє вона у відділі міського абонемента. В експозиції – «Обпалені війною», «Відлуння чужої війни», «Аіст сильніший від смерті» та інші видання.

Експозицію присвятили 32-ій річниці з дня виведення військ із Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

«Згадаймо героїчних військових, лікарів і медсестер, схилімо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя у цій кривавій війні. Війні, що тривала 9 років, 1 місяць і 20 днів.

Війні, через яку пройшло понад 600 тисяч військовослужбовців збройних сил. Війні, яка забрала життя понад 15 тисяч осіб, кожний п’ятий з них – українець. Свою сумну статистику має і Тернопілля. Вічна пам’ять і шана Героям!..» – кажуть працівники бібліотеки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #афганістан, #бібліотека, #виставка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: