Невеличка хитрість, яка може врятувати ваші стосунки

Опубліковано:
16 Лютого, 2021

Якщо ви бачите, що ваш коханий чоловік втратив до вас інтерес, він відсторонюється і не виявляє бажання займатися коханням, вам допоможуть ці три речі:

Чоловіки більш схильні зраджувати супермоделі, ніж «звичайній» жінці

«Звичайні жінки» – це ми з вами. Чоловіки зраджують, але не через ваш зовнішній вигляд або тип статури. У недавньому дослідженні було встановлено, що 48% чоловіків, які зраджували, сказали, що зробили це через емоційне невдоволення.

Часто жінкам не подобається те, як вони виглядають. Вони самокритичні і переконують себе, що їх хлопці і чоловіки вважають їх непривабливими. Але справа зовсім не в фізіології, а в емоційному задоволенні.

Найчутливіша еpoгенна зона чоловіка – це його розум

Білизна, дієти, іграшки, секс-трюки підходять для того, щоб поліпшити стосунки і сексуальне життя. Але, в порівнянні зі стимуляцією чоловічого розуму, ці речі ніщо. Вони – лише додаток до головного.

Коли чоловік дивиться на вас, зовнішність для нього не має особливого значення. Звичайно, він може поглянути на ваші сідниці й знайти їх привабливими. Але сідниць багато, а жінок, які зачіпають душу – ні.

Це те, що змушує його закохатися в вас, доглядати за вами і намагатися зробити вам приємно будь-яким способом.

Турбота про його емоційне самопочуття життєво важлива

Сучасні жінки сильні і незалежні. Їх вчать не показувати, що вони в чомусь або комусь потребують. І вони переносять цю стигму в свої романтичні стосунки. Суспільство вимагає, щоб вони були емоційно незалежними і супер-сексуальними.

Але це не правильно. Оскільки ключ до тісного зв’язку – як емоційного, так і фізичного – міститься в трьох простих словах: «Ти мені потрібен». Сказавши це, ви проявите свою вразливість і зміцните ваш зв’язок з партнером.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: