3 неприємні зони на жіночому тілі, до яких чоловік не хоче торкатися

Опубліковано:
15 Лютого, 2021

Люблячий чоловік, здавалося б, обожнює кожен сантиметр на тілі своєї жінки і може милуватися нею нескінченно. Він хоче не тільки дивитися на те, що йому подобається, а й торкатися до цієї краси, відчувати її фізично.

Звичайно, пані знають про це і спритно використовують цей момент в спокушанні, надаючи погляду коханого найпривабливіші зони свого тіла. І це в прямому сенсі слова буде зводити обранця з розуму, геть відключаючи якусь логіку і змушуючи покладатися лише на природні інстинкти.

Але, як би це не було неприємно чути, на тілі жінки є кілька зон, які не подобаються чоловікові, незважаючи на всі почуття і пристрасті. І це не прагнення знайти в партнерці недоліки або висміяти її, це чистої води фізіологія, якою сильна стать не здатна керувати. Обранець може сходити з розуму від тіла жінки, покривати поцілунками кожен куточок і не відводити очей від жаданого видовища. Але деякі зони він вважає за краще уникати, тому що в мозку народжуються певні малоприємні асоціації.

Не варто ображатися на чоловіка, якщо він обходить ці місця, не треба допитуватися, що в вас не так.

1. Пахви

Ну не приваблює чоловіка ця частина жіночого тіла, і все тут. Як би жінка не доглядала за пахвами – не робила епіляцію, не користувалася дезодорантами і не наносила зволожуючі креми і лосьйони, кавалер намагатиметься уникати дотику і споглядання цієї зони.

Ну, по-перше, відразу ж з’являється асоціація з запахом поту або волоссям, навіть якщо його і немає. А, по-друге, нерідко ніжна шкіра пахвової западини травмується і з’являються роздратування або маленькі порізи. Чоловікові не особливо приємно дивитися на це, тому він вважає за краще переключитися на інші області.

2. П’яти і пальці ніг

Так, ви здивуєтеся, але ця частина жіночого тіла теж не подобається багатьом чоловікам. І цьому є наукове пояснення. Жінки набагато чутливіші до холоду, ніж чоловіки. Це пов’язано з тим, що кров від жирового прошарку в першу чергу приливає до внутрішніх органів, а не до рук і ніг, тому жінки мерзнуть швидше.

Згадаймо, хоча б, як часто ми мерзнемо в холодну пору року, а ноги навіть в теплих шкарпетках залишаються крижаними. Звичайно, партнеру набагато приємніше пестити гарячу шкіру, ніж холодні (а часом і вологі) п’яти, що створюють асоціації хіба що з жабою.

3. Пупок

Так, пупок може виглядати дуже спокусливо, наприклад, коли дівчина носить короткий топ і виставляє на показ плоский животик. Але чоловіки зізнаються, що є набагато більш приємні зони жіночого тіла.

Сам по собі пупок, особливо випуклої форми, неприємний на дотик. Тому, пестячи жінку, обранець забажає зупинитися на її животі або стегнах, ніж приділити особливу увагу пупку, адже не особливо приємні фізіологічні асоціації беруть своє. Та й усвідомлення того, що пуп – це ніщо інше як рубець від пуповини, яка з’єднувала плід і мати під час вагітності, теж не здається чоловікові хвилюючим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: