«Перешкоджали очищенню вулиць від снігу»: у Тернополі евакуювали 10 транспортних засобів

Опубліковано:
15 Лютого, 2021

У Тернополі евакуювали на штрафмайданчик 10 транспортних засобів, які перешкоджали очищенню вулиць від снігу та були припарковані з порушенням правил. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Попередньо інспектори здійснювали профілактичні роботи з водіями транспортних засобів шляхом розміщування попереджувальних листівок на лобовому склі з вимогою про необхідність усунення перешкод. У результаті чого близько 80% автомобілів були переміщені власниками добровільно. А з 22:00 год. до 07:00 год. ранку проводилася робота із примусового переміщення транспортних засобів. Відтак на штраф майданчи евакуювали 10 авто. Ще два автомобілі, які були припарковані без порушень Правил дорожнього руху, проте вони створювали перешкоди для роботи комунальників, інспекторами були переміщені у місця, де б автівки не заважали снігоприбиральній техніці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобілі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #снігопади, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: