Удосконалення системи соціального захисту населення – пріоритет на 2021 рік

Опубліковано:
15 Лютого, 2021

Підсумки роботи у соціальній сфері за 2020 рік підвели на колегії Міністерства соціальної політики України 12 лютого. Також під час заходу визначили основні завдання Міністерства на 2021 рік, а також обговорили перспективи розвитку соціальної сфери в умовах децентралізації.

Учасники засідання розглянули підсумки роботи Мінсоцполітики щодо виконання завдань стосовно зростання основних державних соціальних стандартів та гарантій; підвищення пенсійного забезпечення; підтримки застрахованих осіб; соціальної підтримки громадян; надання соціальних послуг; підтримки осіб з інвалідністю; посилення захисту прав дітей; розвитку сімейних форм виховання; захисту прав і свобод людини та питання продовження проведення реформ у соціальній сфері у 2021 році.

null

«Проведення реформ у соціальній сфері у 2021 році значно удосконалить систему соціального захисту населення в умовах децентралізації», – зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #соціальний захист населення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: