Завершилось розслідування причини смерті лікаря з Тернопільщини

Опубліковано:
15 Лютого, 2021
Івана Венжиновича не стало у вересні минулого року. Він працював в інфекційному відділені Почаївської лікарні і починаючи з березня та майже до дня своєї смерті надавав медичну допомогу хворим на корононарісну хворобу – був на передовій боротьби з COVID-19. Лікар також був обличчям кампанії «Дякую лікарям» і став символом боротьби із коронавірусом.

Усі пацієнти, яких Іван Венжинович лікував від COVID-19, одужали. Але хвороба стала фатальною для самого лікаря. Поруч була дружина-медик, яка теж перехворіла на COVID-19. Недуга розвивалася настільки блискавично, що Іван Венжинович помер за чотири дні. Ще до того, як у крові з’явились антитіла до коронавірусу. То ж  позитивного тесту, який міг би офіційно підтвердити недугу, не було.

В Тернопільській області  створили комісію, яка розслідувала, чи  лікаря Венжиновича вбив COVID-19. Це розслідування було необхідне, щоб сім’я Івана Венжиновича мала змогу отримати соціальні виплати, передбачені для сімей загиблих від коронавірусу лікарів, які захворіли на робочому місці!
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слідство, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: