Рятувальники у дворі багатоповерхівки знімали з дерева чоловіка, який збирався вкоротити віку

14.02.2021 13:43   Джерело: Житомир.info
Опубліковано : Новини Тернопілля

Уночі житомирянка викликала патрульних, бо її чоловік заліз на дерево у дворі, прив’язав до гілки мотузку і збирався вчинити самогубство.

Про це 11 лютого повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«9 лютого, близько 2-ї години ночі, ТОРівці отримали виклик «Спроба самогубства». Заявниця повідомила, що її чоловік намагається покінчити із життям самогубством — заліз на дерево у дворі будинку та сидить на гілці із прив'язаною до неї мотузкою на шиї», - йдеться у повідомленні.

Оперативно прибувши на виклик, інспектори помітили чоловіка, який перебував на дереві на висоті близько 9 метрів. Патрульні викликали рятувальників з драбиною. Поки чекали бійців ДСНС, розмовляли з чоловіком, аби той не скоїв самогубства та не впав з дерева. Коли ж приїхали рятувальники, інспектор роти ТОР, за допомогою драбини, заліз на дерево, відрізав мотузку та допоміг чоловікові спуститися.

Надалі поліцейські викликали швидку медичну допомогу, яка доправила чоловіка до лікарні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Житомир.info  

Коментарі