Розбій, грабіж та викрадення людини: на Тернопільщині затримали зловмисників

12.02.2021 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На Тернопільщині чоловік побив та обікрав свого товариша. Після чого він відібрав автомобіль у потерпілого та взяв його в  заручники.

Як повідомляє поліція, потерпілий позичив знайомому гроші. Коли ж він приїхав забрати борг, то на нього накинулися двоє, вдарили та почали вимагати ключі від автомобіля, документи, гроші й цінні речі. Після цього чоловіка привели в будинок і почали бити палицею. В якийсь момент потерпілий зумів втекти. Впродовж кількох годин він ховався від кривдників в полях і лише над ранок добрався до найближчого фермерського господарства.

Правоохоронця вдалося розшукати та затримати кривдників. До ломбарду вони встигли здати фотоапарат і шукали клієнтів на автомобіль та скутер.

Правоохоронцям вдалося затримати кривдників, коли вони намагалися продати викрадений автомобіль та скутер. До цього часу вони вже встигли здати у ломбард фотоапарат.

Згадом з'ясувалося, що чоловіки уже відбували покарання у місцях позбавлення волі за вбивство.

Обом підозрюваним обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі