«Уже зараз не може ходити»: збирають кошти на лікування 24-річного мешканця Тернопільщини

13.02.2021 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Мешканців Тернопільщини просять допомогти зібрати кошти на операцію для 24-річного Володимира Безрукова.

Як зазначає Андрій Рудан, збаражанин Володимир Безруков лікарі поставили діагноз двобічний деформуючий коксартроз ІІІ ступені та асептичний некроз голівок стегнових кісток. Чолові уже не може ходити. Аби не бути прикутим до інвалідного візка, йому потрібно провести операцію із заміни суглоба. Однак, у сім'ї не має необхідної суми грошей.

«Якщо не зробити операцію, то вже в найближчому майбутньому він не зможе ходити. А Володі лише 24 роки. Зараз він заледве ходить. Його дружина є інвалідом ІІІ групи, батько помер, а мама й близько не має таких коштів. Орієнтовно за два тижні Володя з мамою поїдуть на ще одне обстеження до Чернівців — саме там планують проведення операції. На саму операцію із заміни суглобів потрібно близько 300 000 грн. Наразі зібрано 30 000 грн», - йдеться у повідомленні.

Усіх небайдужих просять допомогти у зборі коштів.

К/р ПриватБанку: 5168 7427 3325 1015, Безрукова Марія (мама).

Телефон матері чоловіка: 098 235 60 56


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі